PRIVAT SIKRING

Vælg den rigtige lås til boligen. Når du investerer i sikre låse, der passer til dig og din livsstil, skaber du tryghed.

Boligen har ofte mange forskellige indgange ud over hoveddøren. Eftersom tyven altid vælger den letteste vej ind, er det vigtigt at sikre såvel hoveddøre, altandøre og vinduer som garage og bryggers. Det er vigtigt at have fokus på alle låsepunkter, når det handler om at sikre hjemmet.

Tænk også over at vælge et låsesystem, der fungerer i din hverdag. Hvis det er let at låse og håndtere, er sandsynligheden større for, at du låser boligen, hver gang du forlader den.

Hos os hjælper vi dig med at finde den lås, der passer til dine behov. Vi kan også rådgive om, hvordan du kan forebygge uvedkommende gæster.

Her kan du læse mere om de alternativer, Dansk Låse & Industrisikring tilbyder til de forskellige låsepunkter i hjemmet, samt får overblik over hvilke løsninger der dækker dine behov.

ALARM

Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger inden for alarmer, ikke alle ønsker og behov er ens. Det er med andre ord vigtigt med en grundig forventnings afstemning. Vi er er godkendt AIA-installatør, ligesom vi behersker alle områder inden for alarmer, herunder skal-sikring, rumsikring og objektsikring. Vores alarmer opfylder krav fra dit forsikringsselskab. Du bestemmer selv, om du ønsker en simpel eller en avanceret løsning, men vi hjælper dig gerne på vej.

Vi starter altid med en god dialog og et grundigt sikkerhedstjek, inden vi begynder at opsætte alarmer. Moderne alarmsystemer har alverdens muligheder, og selv mindre løsninger kan ofte være nok, selvom der er tale om større hjem eller virksomheder. Andre gange kan det blive nødvendigt med en større løsning, selvom der er tale om en mindre virksomhed. Vi hjælper med at rådgive de forskellige muligheder.

VIDEOOVERVÅGNING

Til videoovervågning leverer vi kun HD kameraer og går ikke på kompromis med kvaliteten. Et moderne videoovervågnings-system skal kunne benyttes via smartphone og billederne skal kunne forstørres. Med et videoovervågnings-system fra Dansk låse & industrisikring får du kun det bedste.

Låsningen er kompatibel med flere forskellige IP-kameraer, encodere og digitale videooptagere. Det giver dig frihed til at vælge, hvilket udstyr du ønsker og tilpasset dit budget. Der følger gratis app med til de fleste løsninger (iOS og Android) så du kan se live billeder eller optagelser direkte på din mobil eller tablet.

Ring og få mere at vide om vores løsninger inden for videoovervågning.

DIGITAL DØRSPION

Yale digital dørkikkert er en praktisk løsning til at øge sikkerheden i hjemmet. Kikkerten er på indersiden udstyret med en skærm, hvor du hurtigt og tydeligt har mulighed for at se, hvem der ringer eller banker på. Kameraet har en billedvinkel på 105-110 grader, så du får et godt udsyn til personen og området på den anden side af døren. Denne type dørspion er især velegnet til ældre.

Rukos digitale dørkikkert er både nem og hurtig at installere, samt har et flot design og er simpel af betjene. Den fås i to varianter med forskellige funktioner

DIGITAL DØRLÅS

Yale Doorman er en elektronisk lås til yderdøre, som er et sikkert alternativ til den velkendte mekaniske sikring med nøgle. Du kan åbne døren med kode eller nøglebrik. Og med den seneste integration til Smart Living, er det nu også muligt at åbne og låse døren via en app på telefonen. Samtidig kan du også via app´en altid se om du har husket at låse døren, uanset hvor du er i verden. Der kan også tildeles midlertidige koder så fx håndværkere kan låse sig ind i et bestemt tidsrum. Og du bestemmer, hvem der skal kunne låse op og hvornår.

Med Yale Doorman skal du ikke længere tænke over, hvor du skal gøre af nøglen når du er ude at løbe, eller om børnene nu husker at passe på nøglen, mens de er i skole og i fritidsordning. Den elektroniske lås er produceret i et robust design og i et materiale som kan tåle vind og vejr.

Bestil uforpligtende montørbesøg og få en pris for montering.