Dansk låse & industrisikring er et familieejet firma gennem generationer. Firmaet blev grundlagt tilbage i 1978 af Stephen Honoré, hvor han sammen med sin hustru Jette Honoré stod for den daglig drift & ledelse. Firmaet lå dengang på Rødovrevej 34 i baggården. I dag står deres søn Ronni Honoré for ledelsen, og Dansk låse har købt bygningen på Rødovrevej 23, hvor virksomheden ligger nu.

Firmaet har stadig, selv efter mere end 30 år, stigende succes. Firmaet sikrer og servicerer bla. nogle af landets største virksomheder. Kundeklientellet er bredt, og går lige fra helt store virksomheder, mindre firmaer, boligselskaber til privatkunder.

Hos dansk låse & industrisikring beskæftiger vi os med ALT indenfor sikring. Erfaringen og ekspertisen er i top, så ingen opgave er for stor. 

Firmaet har håndplukkede medarbejder, og alle har mange års erfaring i sikringsbranchen. Så viden og ekspertisen er utrolig bred. Vi sørger for altid at være opdateret indenfor vores fag i både mekanisk og elektronisk sikring.