ERHVERVS SIKRING

Hvert år bliver der begået mere end 30.000 indbrud i danske butikker og erhvervsvirksomheder, der bl.a. pga. udbredelsen af let omsætteligt edb-udstyr bliver mere og mere interessant for indbrudstyvene.
Både når det gælder traditionel sikring og ny elektronisk adgangskontrol af virksomheder, er låsen alt afgørende. Grundlæggende skal butikker og erhvervsvirksomheder nemlig være forsvarligt aflåst med mindst Én F&P-registreret lås, hvorefter man kan supplere med flere låse, gitre, alarmer, vagtværn mv.
Specielt i ferieperioderne, hvor mange virksomheder er lukkede, begås der mange indbrud i danske butikker og erhvervsvirksomheder.
Vi er specialister i effektiv tyverisikring og kan skræddersy den helt rigtige løsning til dine ønsker og behov.

ADGANGSKONTROL

Adgangskontrol (ADK), er et elektronisk system til forebyggelse af indbrud og sikring mod uautoriseret adgang. Adgangskontrollen giver bla. mulighed for at fjernbetjene, døre, tid og medarbejderes adgang på arbejdspladsen. Derudover kan der opstå situationer hvor der er behov for øjeblikkelige ændringer af sikkerheden, og eksempelvis udelukke adgangen for specifikke personer. Det er et system der i høj grad bidrager til sikkerheden og dynamikken i alle former for virksomheder og institutioner.

Med en adgangskontrol opnås fuld kontrol over bygninger og de brugere der har adgang dertil. Adgangskontrollen fungerer i praksis vha. f.eks. chip eller kort, der aflæses via en læser monteret i alle døre. Alle hændelser registreres derefter i loggen således at det er muligt at aflæse eventuelle uregelmæssigheder i adgangen.

Et adgangskontrolsystem er let at administrere og brugervenligt med kort, nøglebrikker eller nøgler. Hos Dansk Låse & Industrisikring ApS kan vi tilbyde fleksibel adgangskontrol, der øger sikkerheden i din virksomhed.

LÅSESYSTEMER

Låsesystemer kan øge sikkerheden betydeligt, uanset om du vil benytte det mekaniske eller elektroniske låsesystem. Du kan slippe for at rode i et stort nøglebundt ved hver enkelt dør, hvis du køber en samlet låsesystem hos os. Så vil én nøgle være nok til alle dine døre.

I miljøer, hvor mange personer kommer og går dagligt, er det vigtigt, at låsen fungerer smidigt, samtidig med at uvedkommende holdes ude. Med en sikker og velfungerende lås på dine døre beskytter du både din virksomhed, dine medarbejder og dit inventar.

Du kan derved opnå fuld kontrol over, hvem der har adgang til hvilke døre. Vi forhandler og monterer et stort udvalg af moderne, innovative systemer, som øger både sikkerhed og komfort i det daglige.

I vores omfattende produktudvalg finder du kvalitetsmærker såsom f.eks. RUKO, Evva, Dorma og Alfa/gege.

DØRPUMPER OG AUTOMATIK

Dørautomatik er velegnet til hvor der stilles store krav til støjsvag og sikker drift, som til hoteller, større shoppingscentre og skoler med meget trafik og udfordrende driftsforhold.  Automatisk åbning med støjsvag drift.

Med dørautomatik kan du også handicaptilpasse offentlige miljøer og private boliger, så dørene er lette at åbne ved hjælp af et tryk, en sensor eller anden teknik. Det gør hverdagen lettere for personer med nedsat bevægelighed og skaber et indbydende og lettilgængeligt miljø for alle.

Med dørautomatik får du en smidig dørløsning til både offentlige institutioner samt bebyggelser og industri. Kontakt os, så hjælper vi dig med at sammensætte en driftsikker og bæredygtige dørløsning, der passer til dit miljø.

RULLEGITRE OG SIKRINGSGITRE

Med gitre for døre eller vinduer beskytter du dig mod tyven. Et gitter er en ekstra forhindring, som tyven skal overvinde, og kan være forskellen, der gør, at indbrudsforsøget bliver opdaget, før tyven når at bryde ind.

Gitterlåger er en mekanisk beskyttelse, der beskytter mod indbrud og er velegnet som indbrudsbeskyttelse i indgangsdøre til blandt andet boliger og virksomheder. De er et godt alternativ, der beskytter virksomheden mod indtrængning. Man kan få dem i en forskellige modeller og farver, så de passer flot ind i dit miljø¸.

I butikker og shoppingscentre kan rullegitre være en smidig løsning for at øge sikkerheden. Rullejalousierne kan være helt eller delvist dækkende og er oftest fremstillet i aluminium. Et gitter for døren eller vinduet kan være det, der får tyven til at opgive sit forehavende. Kontakt os, så hjælper vi dig med at sammensætte en flot og sikker gitterløsning, der passer til netop dit miljø¸. 

SIKRINGSSKABE

Sikringsskabe er en bred betegnelse for en række værdiopbevaringsenheder. Det er en effektiv måde at sikre værdigenstande for såvel private som erhverv. Har I f.eks. smykker, vigtige dokumenter eller andre ejendele, som I ønsker at sikre mod indbrud, så tilbyder vi en række sikringsskabe, der kan imødekomme jeres behov.

Sikringsskabene fås i forskellige opbygninger, alt efter ønske. Det er vigtigt for os, at vores produkter lever op til kravene om sikkerhed, og vi har derfor testet alle vores skabe. For private er sikkerhedsskabe en effektiv, sikker og brugervenlig sikring mod tyveri, ligesom der findes mange fornuftige løsninger til erhvervsvirksomheder. Har I spørgsmål til vores udbud af sikringsskabe, er I altid velkomne til at kontakte os på telefon 36 700 325 eller skriv til service@dansklaase.dk

Vi giver jer en professionel rådgivning om sikkerhedskravene, der stilles til netop de værdigenstande, som I ønsker at opbevare i sikringsskabet. Med udgangspunkt i jeres individuelle behov, kommer vi med vores forslag til den mest optimale løsning

DØRTELEFONANLÆG

Dørtelefonanlæg ved opgangsdøren viser, at her er døren låst og signalerer, at her bliver der passet på beboerne. Det har en stor præventiv virkning på ubudne gæster. Vi opsætter og servicerer porttelefoner og dertil hørende systemer, til f.eks. boligforeninger, kontorbygninger, virksomheder og ejendomsselskaber. Porttelefonien sikrer adgangsforholdende til den aktuelle ejendom og er medvirkende til at beboere, ansatte og medarbejdere føler sig velkomne og trygge.

Vi levere og montere til alt fra den lille opgang med otte lejligheder og op til større boligkomplekser, uanset om der er behov for det lille almindelige trådførte anlæg eller de nye smarte IP-anlæg med eller uden video.

Kontakt os og få et tilbud eller få besøg af en af vores montører.

ALARM

Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger inden for alarmer, ikke alle ønsker og behov er ens. Det er med andre ord vigtigt med en grundig forventnings afstemning. Vi er er godkendt AIA-installatør, ligesom vi behersker alle områder inden for alarmer, herunder skal-sikring, rumsikring og objektsikring. Vores alarmer opfylder krav fra dit forsikringsselskab. Du bestemmer selv, om du ønsker en simpel eller en avanceret løsning, men vi hjælper dig gerne på vej.

Vi starter altid med en god dialog og et grundigt sikkerhedstjek, inden vi begynder at opsætte alarmer. Moderne alarmsystemer har alverdens muligheder, og selv mindre løsninger kan ofte være nok, selvom der er tale om større hjem eller virksomheder. Andre gange kan det blive nødvendigt med en større løsning, selvom der er tale om en mindre virksomhed. Vi hjælper med at rådgive de forskellige muligheder.

VIDEOOVERVÅGNING

Til videoovervågning leverer vi kun HD kameraer og går ikke på kompromis med kvaliteten. Et moderne videoovervågnings-system skal kunne benyttes via smartphone og billederne skal kunne forstørres. Med et videoovervågnings-system fra Dansk låse & industrisikring får du kun det bedste.

Med åben softwareplatform får du fremtidssikret videoovervågning, der er skalérbart fra helt små og op til koncern formål. Du kan anvende de bedste brugerdefinerede sikkerhedslåsninger til din overvågning, som fx adgangskontrol og kameraer.

Låsningen er kompatibel med flere forskellige IP-kameraer, encodere og digitale videooptagere. Det giver dig frihed til at vælge, hvilket udstyr du ønsker og tilpasset dit budget. Softwaren er meget brugervenlig og alsidig til administration af video og Network Video Recorders ( NVR ). En stor international organisation sikrer at du altid kan få support.

Bestil uforpligtende montørbesøg og få mere at vide om vores løsninger inden for systemer til videoovervågning.