Du er her: ForsideErhvervs sikringDørpumpe & dørautomatik

Dørpumpe og dørautomatik

Dorpumpe og dorautomatik

Dørpumpe og dørautomatik

Hos dansk låse & industrisikring kan vi tilbyde et bredt udvalg af dørlukkere fra vores leverandører: Dorma, Ruko, Geze & Gilgen.

Vi har stor erfaring samt ekspertise med levering og montering af små og store pumpe-løsninger for virksomheder. Om det er automatiske eller mekaniske pumper, så klarer vi den efter kundes ønske og behov.

Igen her har vi montører der har mange års erfaring samt ekspertise inden for dette område.

Dørteknik

Hos dansk låse tilbyder vi dørlukkere, tilbehør, synkroniseringsbeslag, svingdørshængsler, dørholdere, dørfjedre, elektromagneter til branddøre m.m.

Vores produkter fra leverandørerne sælges verden over, og har et godt og solidt rygte.

Dørautomatik


Dørautomatik giver bekvem og nem adgang. Døre anvendt af det almindelige publikum er normalt i kontinuerlig drift hele dagen lang. Dørautomatikanlæg skal yde driftsikker, kompromisløs betjening af høj kvalitet hver eneste dag. Individuelt programmerbare åbnings- og lukketider for adgang og udgang eller manuel betjening holder trafikken i gang. En omfattende række valgmuligheder, hvad angår aflåsning og synkronisering, giver et bredt spekter af løsninger i forbindelse med f.eks. dobbeltdøre og sekventielle døre og muliggør udvælgelse af den rette kombination af indbrudssikkerhed, personsikkerhed og bekvemmelighed for hvert anvendelsesområde.

Hos dansk låse tilbyder vi et varieret udvalg af automatiske pumper til hængslede døre, garagedøre og porte m.m. samt diverse tilbehør

Har de spørgsmål e.lign. Er de velkommen til at kontakte os, og/eller aftale et uforpligtende møde med evt. fremvisning af diverse løsninger som dækker netop deres behov.
 

Søg

Leverandører

Guld certificeret Ruko leverandør ruko asa sanistaal

Teamviewer

rating