Du er her: ForsideErhvervs sikringAdgangskontrol

Adgangskontrol

adgangskontrol

Adgangskontrol

Hos dansk låse & industrisikring har vores montører i el-afdelingen mange års erfaring og ekspertise i diverse former for adgangskontrol:

- Kortlæsere
- Briklæsere
- Porttelefonanlæg
- Kodetastaturer
- fingerread-læsere
m.m.

Næsten ingen opgave er for stor. Vi har udvalgte leverandører og produkter i topklasse. Vores el-montører sørger for at de som kunde får en løsning som passer efter behov.

Ruko SmartAir og Sanistål Salto er effektiv, offline adgangskontrol med Mifare teknologi - i en enkel, berøringsfri og brugervenlig løsning uden brug af nøgler og kabler. Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko Smartair og Sanistål Salto:

SmartAir og Salto tilgodeser behovet for fleksibel sikkerhed både nu og i fremtiden. Der monteres en læser-enhed på hver dør, der skal indgå i adgangskontrolsystemet. Hver enhed er kodet, så den har oplysninger om, hvilke kort eller brikker der er godkendt til passage. Det er let og hurtigt at opgradere, udvide eller ændre systemet, hvis behovet for sikring og fleksibilitet ændrer sig.
Wireless update funktion SmartAir og Salto fås i en wireless udgave. Med en SmartAir eller Salto Wireless kan man fra centralt hold låse eller låse op, ligesom det er muligt at opdatere adgangsrettigheder til den enkelte dør. Endvidere får administrator loghændelser retur fra døren, så man kan se hvem der har passeret.
Mifare teknologi Ruko SmartAir og Salto benytter Mifare teknologi i adgangskort og -brikker. Det indebærer at informationer gemmes på en eller flere sektorer, hvilket betyder, at samme kort eller brik som bruges til SmartAir eller Salto også kan kombineres med en lang række andre funktioner som f.eks. tidsregistrering, kantinebetaling, identifikation og server logon.

 

Søg

Leverandører

Guld certificeret Ruko leverandør ruko asa sanistaal

Teamviewer

rating